Lusikas eli lusikka

Ravintolasuositus Tallinnassa: Lusikas. Todella hyvä ruoka ja hinnatkin ovat kohdillaan. Tunnelmallinen Lusikas-ravintola sijaitsee Vanhankaupungin Aia-kadulla. Ravintolan keskeinen sijainti on helppo löytää.

Minulle tämä oli ensimmäinen kerta tässä ravintolassa, enkä usko, että jää viimeiseksi. Vaikkakaan en käy Tallinnassa usein, niin tästä jäi sen verran hyvä makumuisto, että mielelläni tulisin toistekin.

Alkuruokana herkuttelin chilillä ja valkosipulilla maustettuja tiikerikatkaravun pyrstöjä yrttiaiolin kera. Niin hyviä ja meheviä että!

Ravintola-Lusikas

Pääruoaksi valikoitui tällä kertaa lihaa, grillattu naudan sisäfile perunamuusilla ja maukkaalla punaviini-tryffelikastikkeella.

ranskalainen omenakakku

Jälkiruokana ranskalainen omenakakku jäätelön ja marjojen kera, nam.

viihtyisä ravintola Tallinnassa

Pöytävaraus kannattaa tehdä ajoissa!

2 thoughts on “Lusikas eli lusikka

    1. Heillä on myös ihanaa itse tehtyä limoncelloa Italiasta tuoduista sitruunoista. Se on niin hyvää, parasta, mitä olen maistanut, vaikkakaan se ei ole mikään migreenikkojen suositusjuoma. Puhun omasta kokemuksestani, yksikin limoncello, niin päänsärky on varma. Makumuisto jäi ja se on mehukas! Suosittelen maistamaan, jos Lusikakseen eksyt.

      Tykkää

Jätä kommentti