Cocktailit kattoterassilla

Jo perinteeksi muodostunut kesädrinkit ystävän kanssa vei meidät cocktaileille Scandic Simonkentän Monkey Rooftop -baariin.

Ihanan kesäpäivän asuksi olin valinnut roosan eli vaaleanpunaisen ruusun sävyisen kukkakuvioisen mekon. Helteisen päivän päätteeksi tässä kevyessä mekossa oli mukava nauttia pari viilentävää cocktailia ja hieman pikkupurtavaakin.

Monkey Rooftop -baarin cocktailmenusta valitsin lempparidrinkkini apinamaisen version eli Monkey Coladan. Täytyy sanoa, ettei se ihan vetänyt vertoja frozen Pina Coladalle. Maistoinpa sitten vielä fashionistana Passion is a Fashion -cocktailiakin. Se oli voimakkaamman makuinen, oikein pirtsakka drinkki, jonka koristeena oli siivu passionhedelmää.

Baarista siirryimme kerroksia alaspäin Más-tapasravintolaan, jonka terassilla otimme pienet suolaiset välipalat. Valitsemani tapakset olivat enimmäkseen oikein maukkaita, mutta annos ohuista haalean värisistä Serrano-kinkun siivuista jätti pahan maun suuhun. Kuvittelin annoksen kuvailusta, että mukana tulisi kunnon palasia melonia, mutta pienet ylikypsät melonikuutiot maistuivat äklöltä. Patatas bravas ei petä koskaan, se olikin oikein hyvää ja katkarapuannos pienien briossin viipaleiden päällä chipotlen kera oli myös erittäin maukas. Ystäväni puolestaan moitti halloum-annostaan, se oli kuulema kuin kahdesti friteerattu ja kuiva. Oikein maukkaana hän koki Pinchos de camaron eli samaisen katkarapuannoksen, jota minäkin kehuin. Pari huonoa ja kolme hyvää, Más tapas. Lasillinen talon punaviiniä, Bio Bio Merlot’a pelasti huononkin tapaksen, se oli hyvää.

Más tapas! These Patatas Bravas and Pinchos de Camarón were delicious! Can’t say same about the Jamon Serrano dish. Luckily I had a glass of good red front of me. What doesn’t a glass of good wine fix! Thankfully that summer evening and my dress needed no fixing. The rose-colored flower print dress and the sunny summer evening were just perfect! Perfect for sipping cocktails at the Monkey Rooftop Bar.

2 thoughts on “Cocktailit kattoterassilla

Jätä kommentti