Laterna Magica

havannan kattojen yllä

Laterna Magican näyttelytila Helsingin Kruununhaassa täyttyi uteliaista ihmisistä, kun valokuvaaja Seppo Tuomaala pisti esille dokumentaariset ja todentuntuiset kuvat aiheilla: Sinä iltana Fidel lähti pois ja Maailman kuvia 2012-2016.

valokuvaaja
Valokuvaaja Seppo Tuomaala teostensa keskellä

Suuri osa kuvista on otettu Kuubassa juuri siihen aikaan, kun Kuuban pitkäaikainen hallitsija Fidel Castro kuoli. Tuomaala oli tuolloin kuvaamassa tavallisten kuubalaisten elämää. Tapahtuma sitookin kuvat historialliseen ajankohtaan ja antaa sarjalle nimen.

cuban rythms

Valokuvanäyttelyn avajaiset, Mojitos, nahkahame ja maiharit, kuubalaista musiikkia unohtamatta! Vaikka asutyylini oli lähempänä punk-rockia, saivat kuubalaiset rytmit miltei laittamaan jalalla koreasti.

nahkahame vetskarilla
Asukokonaisuus lähti liikkeelle vetoketjullisesta nahkahameesta

Laterna Magica is a photo gallery in Helsinki where I went to see Photographer Seppo Tuomaala’s exhibition. What I wore: leather skirt with front zipper, ankle boots, grey t-shirt and long black cardigan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s