Laterna Magica

havannan kattojen yllä

Laterna Magican näyttelytila Helsingin Kruununhaassa täyttyi uteliaista ihmisistä, kun valokuvaaja Seppo Tuomaala pisti esille dokumentaariset ja todentuntuiset kuvat aiheilla: Sinä iltana Fidel lähti pois ja Maailman kuvia 2012-2016.

valokuvaaja

Valokuvaaja Seppo Tuomaala teostensa keskellä

Suuri osa kuvista on otettu Kuubassa juuri siihen aikaan, kun Kuuban pitkäaikainen hallitsija Fidel Castro kuoli. Tuomaala oli tuolloin kuvaamassa tavallisten kuubalaisten elämää. Tapahtuma sitookin kuvat historialliseen ajankohtaan ja antaa sarjalle nimen.

cuban rythms

Valokuvanäyttelyn avajaiset, Mojitos, nahkahame ja maiharit, kuubalaista musiikkia unohtamatta! Vaikka asutyylini oli lähempänä punk-rockia, saivat kuubalaiset rytmit miltei laittamaan jalalla koreasti.

nahkahame vetskarilla

Asukokonaisuus lähti liikkeelle vetoketjullisesta nahkahameesta

Laterna Magica is a photo gallery in Helsinki where I went to see Photographer Seppo Tuomaala’s exhibition. What I wore: leather skirt with front zipper, ankle boots, grey t-shirt and long black cardigan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s