Shopping in Athens

shoppailuilta

Kuka tyttö ei shoppailisi matkallaan, edes pikkuisen. Mitään isompaa shopping spreetä en pitänyt Ateenassa, mutta joitain löytöjä tuli tehtyä.

laukkukauppa

Syntagman aukion läheisyydessä olevalla ostoskadulla kierrellessä tuttujen merkkien lisäksi löytyy uusia tuttavuuksia, kreikkalaistakin designia. Hintataso ei tosin ole Suomea alhaisempi. Naisten vaatekauppasuositus: Toi Moi.

ermoustreet

Tämä ososkatu on tarkemmin Syntagman ja Monastrakin metroasemien välissä. Katua reunustavat useat vaate-, kenkä- ja laukkuliikkeet. Kaupat ovat auki yleensä iltayhdeksään. Juhlapäivinä aukioloajoissa on eroja. Älä unohda energiatankkausta ennen shoppailua!

monastraki

Monastrakin markkinapaikka on Akropolis-kukkulan alla, täältä löydät kesähattuja ja nahkasandaaleita hyvään hintaan. Katua reunustavat useat pienet liikkeet, varsinkin sporttikauppoja on paljon, joista löytyy mm. uusimmat Adidakset, näidenkään hinnat eivät ole sen edullisempia kuin Suomessakaan. Alueella on myös ihana korukauppa, jonka nimi ei valitettavasti jäänyt mieleen. Korut tekee paikallinen kultaseppä ja korut ovat yksilöllisiä. Ihastuin kultaiseen ohueen rannerenkaaseen, jonka päitä koristi akvamariinit. Vieläkin harmittaa, etten raskinut tuota korua ostaa. Ensi kerralla sitten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s