Shopping in Athens

shoppailuilta

Kuka tyttö ei shoppailisi matkallaan, edes pikkuisen. Mitään isompaa shopping spreetä en pitänyt Ateenassa, mutta joitain löytöjä tuli tehtyä.

laukkukauppa

Syntagman aukion läheisyydessä olevalla ostoskadulla kierrellessä tuttujen merkkien lisäksi löytyy uusia tuttavuuksia, kreikkalaistakin designia. Hintataso ei tosin ole Suomea alhaisempi. Naisten vaatekauppasuositus: Toi Moi.

ermoustreet

Tämä ososkatu on tarkemmin Syntagman ja Monastrakin metroasemien välissä. Katua reunustavat useat vaate-, kenkä- ja laukkuliikkeet. Kaupat ovat auki yleensä iltayhdeksään. Juhlapäivinä aukioloajoissa on eroja. Älä unohda energiatankkausta ennen shoppailua!

monastraki

Monastrakin markkinapaikka on Akropolis-kukkulan alla, täältä löydät kesähattuja ja nahkasandaaleita hyvään hintaan. Katua reunustavat useat pienet liikkeet, varsinkin sporttikauppoja on paljon, joista löytyy mm. uusimmat Adidakset, näidenkään hinnat eivät ole sen edullisempia kuin Suomessakaan. Alueella on myös ihana korukauppa, jonka nimi ei valitettavasti jäänyt mieleen. Korut tekee paikallinen kultaseppä ja korut ovat yksilöllisiä. Ihastuin kultaiseen ohueen rannerenkaaseen, jonka päitä koristi akvamariinit. Vieläkin harmittaa, etten raskinut tuota korua ostaa. Ensi kerralla sitten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s