Arkivaatteissa juhlaan?

Iltapuvut

Juhlavaatteet vs. arkivaatteet. Sanakin sen sanoo juhla vs. arki. Niin miksi juhlatilaisuuteen pitäisi mennä arkivaatteissa?

Jotkut eivät halua pukeutua juhlavasti, ollenkaan, edes pientä vaivaa ei viitsitä nähdä. ”Farkut ja tennarit saa kelvata ja tää t-paita.” Hei, hieman kunnioitusta juhlan järjestäjälle ja juhlakalulle varsinkin! Ei tämä tarkoita sitä, että ihan viimeisen päälle pitäisi pynttäytyä, jos se ei ole oma juttu. Vähän siistimmin kuitenkin, ehkä jokin koru ja hiukset siististi? Fanittamani Iris Apfel on sanonut tähän tapaan: ”Kunhan hiukset on hyvin ja siistit kengät, niin näillä jo kelpaa.”

Catwalking

Jos et voi muita kenkiä käyttää kuin tennareita, niin laita niistä ne siisteimmät ja yhdistä ne johonkin hieman juhlavampaan kuin jokapäiväisiin farkkuihin. Jos taas haluat kulkea aina farkuissa, laita jalkaasi juhlavammat kengät. Ota vaikka ne tennarit mukaan kotimatkaa varten. Kyllä mukaviakin juhlakenkiä löytyy, pitää olla hyvä lesti, omaan jalkaan sopivat ja sopivan korkuiset, niin että käveleminen on helppoa.

Varmasti jokaiselle löytyy tukihenkilö ja makutuomari hieman juhlavamman pukeutumisen suhteen, jos aihe ei tunnu omalta. Allekirjoittaneelle voi laittaa tarvittaessa kysymyksiä! Älä kuitenkaan jätä kivoja juhlia väliin oman pukeutumisepäröinnin vuoksi!

Pukukoodilliset juhlat ovatkin sitten jo omaa luokkaansa. Jos kutsussa on juhlapuku, niin se vaatii panostusta paljon enemmän kuin vain hiuksiin ja kenkiin. Linnanjuhliin menijöitä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s