Crash, boom, bang, sanoi kovalevy

Tietokoneongelmia

HBO Sex and the City

Mitä tapahtui? Mihin kaikki hävisi? Carrie painaa tietokoneensa näppäimiä, eikä mikään tunnu herättävän tietokonetta.

Samoin kävi minulle, macbookkini vain kilahtaa – ei muuta, ei elon merkkejä. Samoin tavoin kuin Carrie, minäkin kävelin huoltoliikkeeseen, tosin ilman Manoloja.

Carriemaisesti voisin lohduttautua sillä, että tietokoneen huoltaja iski minulle silmää. I still got it! Tästä voisi tyttöjen kanssa jutella cocktailien ääressä, kuinka päivä oli tällä pelastettu. TV-sarjassa ystävänelikosta Charlotte kyseenalaistaisi silmän iskun, ajatellen silmää iskeneellä miehellä olleen roska silmässä, kun taas Miranda keksisi sen johtuvan pakkoliikkeestä, samalla iskien silmää voimakkaasti. Samantha tietysti olisi sitä mieltä, että tietysti mies flirttaili, ”Carrie, sinun pitää vastata flirttiin jollain tapaa. Oh, Carrie you should ask him out, you got nothing to loose!” Johon Carrie vastaisi: ”Ei tietenkään, ei ainakaan enää, because I don’t back up.

Varmuuskopio

HBO Sex and the City

Onneksi minulla on tiedostot tallessa! Pikku muistutus muillekin: muistakaa varmuuskopioida! Tiedän kyllä tunteen, kun tärkeät tiedostot tai kuvat häviävät, olen ottanut opikseni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s