Crash, boom, bang, sanoi kovalevy

Tietokoneongelmia
HBO Sex and the City

Mitä tapahtui? Mihin kaikki hävisi? Carrie painaa tietokoneensa näppäimiä, eikä mikään tunnu herättävän tietokonetta.

Samoin kävi minulle, macbookkini vain kilahtaa – ei muuta, ei elon merkkejä. Samoin tavoin kuin Carrie, minäkin kävelin huoltoliikkeeseen, tosin ilman Manoloja.

Carriemaisesti voisin lohduttautua sillä, että tietokoneen huoltaja iski minulle silmää. I still got it! Tästä voisi tyttöjen kanssa jutella cocktailien ääressä, kuinka päivä oli tällä pelastettu. TV-sarjassa ystävänelikosta Charlotte kyseenalaistaisi silmän iskun, ajatellen silmää iskeneellä miehellä olleen roska silmässä, kun taas Miranda keksisi sen johtuvan pakkoliikkeestä, samalla iskien silmää voimakkaasti. Samantha tietysti olisi sitä mieltä, että tietysti mies flirttaili, ”Carrie, sinun pitää vastata flirttiin jollain tapaa. Oh, Carrie you should ask him out, you got nothing to loose!” Johon Carrie vastaisi: ”Ei tietenkään, ei ainakaan enää, because I don’t back up.

Varmuuskopio
HBO Sex and the City

Onneksi minulla on tiedostot tallessa! Pikku muistutus muillekin: muistakaa varmuuskopioida! Tiedän kyllä tunteen, kun tärkeät tiedostot tai kuvat häviävät, olen ottanut opikseni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s