Voi parka!

Winter outfit

Lemppari talvitakkini on vihreä parka, jonka vettähylkivä pinta ja lämmin vuori tekevät takista just täydellisen talvi-ilmaan kuin ilmaan. Lämmin tekoturkisvuorinen huppu pitää kylmän tuulen loitolla herkistä korvista. En ole mielelläni muita talvitakkeja tänä talvena käyttänyt, koska niiden huputtomuus ei ole houkuttanut; vaikka pipo olisi päässä, tuntuu etteivät korvat ole kuitenkaan tarpeeksi suojassa, jos vähänkin tuulee.

Kevättalvi

Nyt kuitenkin lemppari takkini vetoketjun vedot ovat taitaneet tulla täyteen. Takki on muuten hyvässä kunnossa, enkä haluaisi luopua siitä, vaikka olen käyttänyt sitä jo monta vuotta. Vetoketju on nyt kuitenkin alkanut temppuilemaan. Onneksi takissa on  melkein kaikki napit tallella, joten pystyn vielä sinnittelemään tämän talven sen kanssa. Muut takit vievät vain tilaa vaatekaapista, kun haluan uloslähtiessa vetäistä aina tämän takin päälleni. Voi parka! En tiedä pitäisikö vetoketju korjata vai olisiko jo aika uuden parkan ostoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s