Voi parka!

Winter outfit

Lemppari talvitakkini on vihreä parka, jonka vettähylkivä pinta ja lämmin vuori tekevät takista just täydellisen talvi-ilmaan kuin ilmaan. Lämmin tekoturkisvuorinen huppu pitää kylmän tuulen loitolla herkistä korvista. En ole mielelläni muita talvitakkeja tänä talvena käyttänyt, koska niiden huputtomuus ei ole houkuttanut; vaikka pipo olisi päässä, tuntuu etteivät korvat ole kuitenkaan tarpeeksi suojassa, jos vähänkin tuulee.

Kevättalvi

Nyt kuitenkin lemppari takkini vetoketjun vedot ovat taitaneet tulla täyteen. Takki on muuten hyvässä kunnossa, enkä haluaisi luopua siitä, vaikka olen käyttänyt sitä jo monta vuotta. Vetoketju on nyt kuitenkin alkanut temppuilemaan. Onneksi takissa on  melkein kaikki napit tallella, joten pystyn vielä sinnittelemään tämän talven sen kanssa. Muut takit vievät vain tilaa vaatekaapista, kun haluan uloslähtiessa vetäistä aina tämän takin päälleni. Voi parka! En tiedä pitäisikö vetoketju korjata vai olisiko jo aika uuden parkan ostoon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s