Mekko kuin Art Deco

Huippuhotelli

Tämä Miamista ostettu mekko oli päälläni, kun kävin katselemassa designermuotia  Bal Harbourin ostoskeskuksessa. Olin pukenut tämän värikkään minimekon ruskeiden korollisten sandaalien  ja mokkanahkaisen olkalaukun kanssa. Tällä kertaa puin mekon päälleni uima-altaalle mennessäni. Kate Spaden ihanat turkoosit varvastossut jalkaan ja päätä suojaamaan hellehattu, aurinkolaseja unohtamatta – ja olin valmis nauttimaan ihanasta päivästä uima-altaalla.

Swimsuit coverup

Varvastossut

Grand Beach Hotel Bay Harbor

Mekon värit toistavat turkoosin veden värejä ja oranssia auringon sävyä, joita kurkistelen aurinkolasien takaa.

Muotilehti

Uima-altaalla lukemisena suosikkilehteni Harper’s Bazaar.

Today I spent couple of hours by the pool. I was wearing this beautiful  swimsuit cover up dress. This dress really has colors of Miami, I think. Think about Ocean Drive, Art Deco buildings and all those neon lights at night. Or the turquoise waters and sunlight.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s