Aurinkoa!

South Beach

Lämpimät ilmat ja aurinko paistaa, mikä ihanampaa!

Käyskentelin South Beachillä lyhyissä sortseissa, jotta sääret saisivat vähän väriä pintaan. Auringon alla tulee kuitenkin olla varovasti, ettei tule haittavaikutuksia.

Se on totta, että lämpimistä säistä ja auringosta nauttii koko keho ja mieli. Vaikka onkin ihana saada päivetystä pintaan, kannattaa iho silti suojata hyvällä aurinkovoiteella. Itse herkkäihoisena käytän korkeita suojakertoimia varsinkin kasvoilla ja rintakehällä sekä käsivarsissa. Sääriin riittää suojakerroin 20, mutta muuten suojaan hipiäni 30-50 suojakertoimella varustetulla voiteella. Ja voiteella on väliä! Kasvoillani olen käyttänyt Shiseidon SPF30  värillistä aurinkovoidetta, joka on kuin meikkivoide suojakertoimella. Toki aurinkorasvan ominaisuus tekee tästä hieman paksumman kuin normi BB-voide, josta muuten pidän.

Shiseido

Näitä läträän: Garnierin Sensitive Advanced ja Lancasterin aurinkosuojatuotteet. Lancaster on ollut parhaimpia käyttämiäni aurinkovoiteita.

Suihkutettavat tuotteet tuntuvat helpolta vaihtoehdolta käyttää, jos ei halua ”sotkea” käsiään rasvaan. Muistuttaisin kuitenkin, että tuulisella säällä aurinkosuojasuihketta ei kannata ulkona suihkutella; voidetta saa hädin tuskin iholle ja pullo tyhjenee vauhdilla.

Itse en ole käyttänyt erikseen hiuksille tarkoitettua aurinkosuojaa, mutta sekin kannattaisi, jos ei halua auringon paahteen kuluttavan hiuksia. Olen luottanut hattuun tai aurinkovarjoon. Niin, aloinpa miettimään, pitäisiköhän testata hiuksillekin aurinkosuojaa. Löytyisiköhän mieluisa tuote.

Florida sun

What I wore: Black linen shorts and black summer top with colorful hem.

Linen shorts are comfortable on warm summer days but everyone knows the minus side: linen wrinkles so easily. Maybe we should just embrace the fact and think those wrinkles are just part of linens particular charm.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s