Hotellisuositus Tallinnassa

Peilikuva

Tallinn Hotels Group’iin kuuluva Palace-hotelli on miellyttävä. Vuonna 1937 rakennettu hotelli sijaitsee Vapaudenaukion laidalla, kivenheiton päässä Vanhastakaupungista ja Viru-keskukseenkin on vain lyhyt kävelymatka. Itse kävelin hotelliin satamasta saakka ja ei tämäkään matka kauaa vienyt.

Tallinn Hotels
Palace sisäänkäynti

Huoneet on varusteltu modernisti, ne ovat siistejä ja tyylikkäitä huonekaluineen, huokuen 30-luvun funktionaalista muotokieltä. Huoneet on somistettu palasella virolaista taidetta, sopien ympäristöönsä oikein hyvin. Hotelli on valittu kolmesti Tallinnan parhaaksi hotelliksi. Palvelu on ystävällistä, jopa hotellivieraan syntymäpäivä huomioitiin suklaakakulla ja hotellinjohtajan tervehdyksellä.

Huoneeseen ei kuulunut meteliä eikä ollut muitakaan häiriötekijöitä. Nukkua sai rauhassa ja ‘late check out’ järjestyi. Vasta aamiaisella huomasi, miten suosittu hotelli on. Ruuhkaa oli sen verran aamiaissalissa. Hyvä pöytä kuitenkin löytyi ja saimme nauttia monipuolisesta ja herkullisesta aamiaisesta ikkunan ääressä.

Hotel Room
Chocolate cake

Hotellissa on baari, ravintola, kuntosali, sauna, uima-allas, poreallas ja kaksi saunaa; tavallinen ja turkkilainen. Turkkilainen sauna rentouttavine höyryineen karistaa hyvin työstressin.

Kiinnostuitko? Katso lisää: Hotell Palace Tallinn.

Planning a trip to Tallinn? Hotel recommendation: Hotel Palace. This elegant hotel is build in 1937 and has been called one of the most glamorous buildings of it’s time in Estonia. Travelers’ Choice Awards 2018 awarded Hotel Palace the winner of Top 10 Hotels in Estonia.

Each room have a piece of Estonian art; a fragment of Konrad Mägi’s art hangs above the bed headboard. Speaking of the bed, a good night’s sleep is guaranteed. Rooms are quiet and mattresses are top quality. Enjoy your trip! I did!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s