My mascara faves

ripsiväri

Tässä mun ripsivärisuosikit just nyt!

paras ripsiväri

YSL The Shock – tuuheuttaa, pidentää ja pitää ripset kaarevina.

Huipputuote, ei varise, pysyy todella hyvin paikoillaan, jopa pienten nokosten tai pidempien unienkin jälkeen on kuin juuri laitettu. Kestää myös kosteutta, joten räntäsadekaan ei uhkaa pysyvyyttä. Voimakas, syvä musta väri. Ja tosiaankin, eka ripsiväri, joka pitää minunkin suoraan tököttävät ripset taivutuksen jälkeisessä muodossa!

Toinen, melkein samalle tasolle yltävä on Diorin Pump ’N’ Volume. Kuminen harja liukuu hyvin ripsillä ja saa aikaan näyttävät ripset ilman paakkuja. Ripsiväri pysyy myös hyvin. Lisää tuuheutta saa puristamalla joustavaa ripsivärituubia, mikä ikäänkuin tuntuu lataavan väriä harjaan extra-annoksen ja ripsistä saa supernäyttävät. Tuotetiedossa pumppaamisen kerrotaan tekevän väriaineesta joustavamman ja paremmin levitettävän, mutta koin, että se antaa extrasäväyksen katseeseen.

base mascara

Diorin mascarapakkauksen mukana tullut ripsarin pohjustustuote Diorshow Maximizer 3D on parempi kuin aikaisemmin käyttämäni Sensain vastaava tuote. Tämä Diorin lash primer tekee ripset hieman paksummiksi ja tehostaa ripsivärin  toimivuutta. Tuotteella kerrotaan olevan myös pitkäkestoisia vaikutuksia: kasvattaa ja vahvistaa ripsiä.

Nämä on huippuja, two thumbs up!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s