Miami Open

Miami open

Miami Open -tennistapahtumaa vietetään parhaillaan Miamissa. Itselläni oli ilo käydä seuraamassa naisten loppuottelua viime vuonna, jolloin amerikkalainen Sloane Stephens otti voiton latvialaisesta Jelena Ostapenkosta.

Sisään tullessa katsojat saivat viralliset Miami Open -lippikset. Itsekin vaihdoin oman valkoisen lippiksen tähän siniseen Miami Open -lippikseen.

Miami open 2018

Katsomo hiljeni, kun ottelu alkoi. Jokainen äännähdys ja lyönti kuului hyvin katsomoon. Yleisö palkitsi pelaajat kunnon taputuksilla ja voittaja sai tietysti huimat suosionosoitukset.

Viime vuonna Miami Open -kilpailu käytiin vielä tennisareenalla Key Biscaynessa, jossa järjestelyt toimivat loistavasti. Parkkialueet olivat pienen matkan päässä areenalta ja parkkipaikan hintaan kuului bussikuljetus areenalle. Tapahtumapaikalta sai ostettua syötävää, juotavaa ja matkamuistoja.

Kolmenkymmenen vuoden jälkeen kilpailupaikka on siirtynyt Hard Rock Stadiumille, jonka uusittuja puitteita kehutaan upeaksi paikaksi kisojen seuraamiseen paikan päällä. Parkkeerauskin on areenan kyljessä.

Uuden tennisareenan paikka tunnetaan myös jalkapalloseura Miami Dolphinsien kotina. Amerikkalainen jalkapalloareena on läpikäynyt ison muutoksen ja laajennuksen myötä paikasta löytyy nyt myös tenniskompleksi. Yleisön viihtymiseen on tietysti satsattu amerikkalaiseen tapaan.

Toki matka uudelle tennisareenalle ei ole niin silmiä hivelevää kuin aikaisempina vuosina… Tiedät mitä tarkoitan, jos olet ajanut Miami Beachiltä Key Biscaynelle.

While the game is on in Miami, here are some memories of the last year’s Miami Open.

Well, now after 30 years the Miami Open has a new home. While the surroundings are not that picturesque than earlier years, the event organizers are sure that fans will be pleasantly surprised by the new state-of-the-art venue.

It would be nice to hear how is the new place. If you are visiting there at the moment, let me know!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s