Kutsu juhliin ja toisiinkin

Marraskuulle olisi juhlia tiedossa kaksin kappalein. Tosin toiset niistä taidan jättää väliin. Päätin vastata myöntävästi kutsulle, jonka  pukukoodina on Black Tie. Tilaisuus lähestyy ja nyt onkin asun miettimisen aika. 

Mielessäni olisi midi-mittainen, polven alapuolelle ulottuva cocktail-mekko. Voisin kyllä harkita myös polviin asti ulottuvaa mekkoa, mikäli tämä tuntuisi tarpeeksi juhlavalta. Pitkää iltapukua en ehkä valitse, koska tapahtumapaikka sinällään ei ole niin hienostunut. Tosin pitkä helma tuntuisi erityisen juhlavalta ja tätäkin voisin harkita. 

Yksi ihana pitkähelmainen mekko jäi mieleeni, jonka olisin ostanut heti, jos vain vetoketju olisi mennyt ylös asti kiinni. Kävelin nimittäin tässä yksi päivä Helsingin Fredrikinkadulla olevan PrePorten ohi ja siinä ikkunassa oli aivan täydellinen mekko. Olihan se sitten käytävä kokeilemassa. Mekko oli kevyttä mustaa läpikuultavaa pitsiä, jonka päälle oli ommeltu mustia paljetteja. Vaikkakin mekko oli pitkä, se oli kuitenkin kevyen oloinen. Samaisessa liikkeessä oli myös ihanat mustat Ferragamon juhla-avokkaat, jotka olisin myös ostanut, mikäli eivät olisi lipsuneet kävellessä.

Aionkin ensisijaisesti etsiskellä sopivaa asua secondhand-liikkeistä. Mikäli se käy turhan haastavaksi, voisin harkita asun tilaamista jostain nettikaupasta. Bongasin pari kivaa mekkoa Bubbleroomin sivuilta, josta en olekaan aikaisemmin mitään tilannut. Mietin vain onkohan heidän tuotteensa minkä laatuisia.

Bubbleroomin ihanuuksia, Goddiva ja John Zack -juhlamekot.

4 thoughts on “Kutsu juhliin ja toisiinkin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s