Syksy 2020 trendit

Zimmermann, Tom Ford ja Brock Collection. Kuva: Instyle.com /  Getty Images.

Poimin tähän syksyn trendeistä ne, joista itse pidän, en siis inhokkejani, kuten geometrisiä kuvioita, tilkkutäkkimäisyyttä ja paikattuja farkkuja. 

Seuraavaat tyylit kun omaat, etsimällä vaikka kaapin perukoilta, kierrätysliikkeistä tai tekemällä harkitun uuden ostoksen, niin olet muodikkaana liikkeellä:

1. Ruudut, niin salmiakkiruudut kuin tavallisetkin.

2. Lammasturkit (kelsiturkit), eettisesti tuotetut tietenkin! Turkis on se, jonka voin hankkia feikkinä.

3. Hapsut, jälleen. 

4. Metallinhohtoiset kankaat ja paljetit, helmikirjailut ja koristekivet. 

5. Viitat niin neuloksesta kuin villakankaastakin. Viittoihin voi yhdistää pitkät hansikkaat, joka näyttää hyvälle ja on myös käytännollistä; käsivarret eivät palele. Viittahan se on ponchokin, jonka voi kaivaa esiin tai neuloa uuden.

6. Romanttiset viktoriaaniset röyhelöt ja kaulukset niin mekoissa kuin paitapuseroissakin. Rusetteja unohtamatta.

7. Alusasumaiset pikkumekot, silkki-  ja satiinitopit sekä korsettimaiset yläosat.

8. Jakkupuku hameella.

Marc Jacobs, Alexander McQueen ja Stella McCartney, kuva: 40plussstyle.com.
Alberta Ferretti, Alejandra Alonso Rojas ja Oscar de la Renta. Kuva: 40plusstyle.com.

Mitä uskon näkeväni todellisuudessa kuitenkin enemmän on paksut palmikkoneuleet, isot toppatakit ja reilut untuvatakit. Mukavat farkut vievät tilaa skinny jeanseilta, vaikka leggingsit pysyvät kintuissamme niiden mukavuuden vuoksi. Leggingsit voi ostaa vaikka punaruutuisina Zaralta tai H&M:ltä ja yhdistää reiluun mustaan lampaankarvavuoriseen nahkatakkiin. Vankat maiharit pitävät askeleet varmoina.

Askelta juhlavampaa asua tarvittaessa uskon näkeväni kietaisumekkoja,  puhvihihoja ja löysiä nahkahousuja sekä punaisia mekkoja.

Mitä kenkiin tulee, niin isojen maiharityylisten kenkien lisäksi löysävartiset saapikkaat koetaan nyt trendikkäinä. Toki itse taidan pysyä hyvissä kapeavartisissa saapikkaissani ja olla ostamatta uusia.

Hei, nähdään trendikkäinä syyskaduilla! Eikä haittaa vaikka haluaisit pysyä tutussa ja turvallisessa tyylissä ja luottaa sisäiseen hehkuusi (paljettien sijaan).

Jätä kommentti