Talvi

Talvipäivä ja talviasu. Ajatukseni on, että tässä säässä ulkoillessa ei niinkään tarvitse hienostella. Tärkeää on pitää itsensä lämpimänä ja askel varmana. Liukastumista välttääkseen matalapohjaiset ja liukumattomat kengät on kauden parhain valinta.

Ajattelin aikaisemmin, että ostaisin itselleni Uggit, jotka olisi pehmeät ja lämpöiset. Kuvittelin, että ne olisi helppo sujauttaa jalkaan, mutta sovittaessani niitä Stockalla tajusin, että ne eivät niin sujahtaneetkaan, eikä leveä ja pyöreä kärkimalli miellyttänyt silmääni. Näinpä siellä sitten toiset kivemmat australiaiset jalkineet, mutta niiden hinnan vuoksi jäin vielä harkitsemaan ostostani.

Viime viikonloppuna Stadiumin liikkessä pyörähtäessäni törmäsinkin näihin alessa oleviin Helly Hansenin jalkineisiin. Nämähän on ihanat, ajattelin sovittaessani kenkiä. Nämä ovat pehmoiset jalassa, näissä on hyvä, pitävä kumipohja ja vetoketju, joka helpottaa kengän laittoa jalkaan. Värikin sattuu olemaan oikein hyvä ja malli miellyttää silmääni. Enpäs ostanutkaan mustia, ajattelin, kun heitin ostoskassin olalleni.

Talvitakki on lämmin ja hyvälaatuinen Cross Sportswearin takki, jonka vuoksi ei ole yksikään hanhi (tai muukaan lintu) menettänyt höyheniään, sillä takin vuoren sisällä on keinohöyhentä.

Lumiset terkut, ystävät! Eikös talvi olekin ihana!

Jätä kommentti