Rasismi ei ole muotia

Be yourself
America’s Next Top Model cycle 21

Ikäsyrjintä, erilaisuuden syrjintä, kaikki rasismi on uncool. ”Muotia on” pluskokoiset mallit ja eläkeiän ohittaneet idolit. Tunnetuimpia heistä ovat Ashley Graham ja Iris Apfel, he saavat paljon huomiota ja ovat ihailtuja. Ashleyn ylimääräiset kilot eivät haittaa edes bikinikuvauksissa ja 97-vuotias muoti-ikoni Iris Apfel tunnetaan värikkäästä tyylistään ja rohkeudestaan. Apfelin slogan ’More is more and Less is boring’ kertoo jo paljon rouvan tyylistä.

Erilaisuus on in ja kaikki kukat saavat kukkia. Oli sitten vitiligo tai alopecia, kauneutta nähdään laajemmin kuin virheettömänä ihona tai täydellisinä hulmuavina hiuksina.

Voi miten ihanaa, että persoonallisuutta ja erilaisuutta, ikää ja sen tuomaa kokemusta arvostetaan!

Trendissä on ollut vahvasti mukana myös TV:stä tuttu mallikilpailu; America’s Next Top Model -sarjassa on nähty paljon erilaista kauneutta. Sarja onkin tehnyt hyvää työtä tuodessaan esille niin miehiä kuin naisia, eri kokoisia, eri ikäisiä ja eri näköisiä. Kaudella 21 nähtiin upea Winnie Harlow, jolla on vitiligo. Hänen ihossaan on valkoinen pigmenttihäiriö. 

Sarjan kaudella 24 esiintyi mallinukkemainen Jeana Turner, jolla on alopecia ja hän on menettänyt kaikki hiuksensa. Saatuaan rohkeutta ja tunnustusta luonnollisesta kauneudestaan, nainen julisti: ’Bald is beautiful’.

View this post on Instagram

@timothyhungcom @themakeupshow

A post shared by Jeana Turner (@jeanaturner) on

Muistetaan: kaikissa on kauneutta ja toisen kauneuden arvostaminen ei ole pois itseltä.

Racism is uncool. Any kind of discrimination is uncool. Be yourself and let others be like they are. There is many kind of beauty;  being different does not mean you are not beautiful. You are.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s