Luxista valoa!

lux-helsinki-2019

5-9.1.2019 Lux-valotapahtuma  keräsi taas innokkaita katsojia. Me lähdimme katsomaan valotaidetta heti ensimmäisenä iltana.

Oman muistikuvani mukaan jo neljänä vuotena peräkkäin on Luxin aikaan ollut kunnon pakkassää. Vaikka on ollut kylmä ilma, niin oikein pukeutumalla ei ole kylmyys päässyt häiritsemään valotaiteen ihailua.

Suosittu tapahtuma järjestettiin Helsingissä nyt yhdennettätoista kertaa (ohhoh).

valotaidetta

Tällä kertaa teoksia kierrettiin katsomassa Kiasman tuntumasta Töölönlahden kautta Kansallismuseon taakse. Tilaa olikin enemmän, ei päässyt viime vuotisen kaltainen väentungos hidastamaan liikkumista.

lyhtypuisto

Näistä keinovaloista matka alkaa kohden kevättalven luonnonvaloa. Hupsista, valoa näkyvissä!

Oodi-Library

We got to enjoy once again Lux light festival here in Helsinki. 

The festival is held annually and presents every year a brilliant range of light art that includes both international favourites and unique commissioned works. Festival also shows some of Finland’s most iconic monuments in a new light. This year our new Central Library Oodi was illuminated with neon letters: We wanted to be the sky – by artist Tim Etchells (UK).  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s