Soft Velvet

Samettiasu

Loikoilen ihanan pehmeässä samettiasussa. Väri on ylellinen, viininpunainen.

Asun päälle voisi laittaa vaikkapa bohotyylisen samettisen kaftaanin tai pehmeän neuleen. Yläosan alle mahtuu silkki- tai satiinipaitapuserokin, olen testannut, joten asusta saa puettavammankin kuin vain kotona loikoiluun.

Nyt tämä on hyvä juuri näin, pehmeän peitteen kera ja tyyny kainaloon.

Velvet set

Mietin onko tämä pehmeä, ylellinen pinta oikeasti samettia vai velouria. No, velour on ranskaa ja tarkoittaa samettia. Oikea samettihan on alunperin tehty silkistä, joka tekee tietysti materiaalista kalliimman, sittemmin pellavasta, mohairista ja villastakin. Velourin voisi sanoa olevan feikkisamettia puuvillasta tai tekokuidusta, yleensä polyesteristä. Velour (velouri, veluuri) on joustavaa ja sametti jäykempää kangasta. Samettipa tuo, sametti tai velouri.

Mango Fashion

Luxurious velvet outfit from Mango. I love this soft, shiny texture in wine red. So sophisticated.

Velour vs. velvet. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s