Kaartuvat ripset, taatusti!

No, nyt löytyi mascara, joka pitää ripset kaarevina koko päivän. Toimii todellakin!

Omat ripseni ovat ripsien taivuttamisesta huolimatta tököttäneet suoraan eteenpäin miltei heti ripsivärin laiton jälkeen. Tämä sinisessä tuubissa oleva MACin ripsiväri pitää ripset kaarevina ja kauniina pitkään, joka todella yllätti minut. Toki tämä ripsiväri ei paljoa tuuhenna, eli volyymiä ripsiin tällä ei niin hyvin mielestäni saa. Se onkin luultavammin avainasiana siinä, että yläripset saa kurottamaan kohden kulmakarvoja, koska niihin ei tule paljoa massaa, joka painaisi niitä alaspäin.

Valkoinen tuubi kuvassa on MAC-ripsiprimer, joka ei ihan yllä Diorin vastaavan tuotteen tasolle, mutta hyvä ja laadukas tuote kuitenkin, jos ei oteta huomioon miten epätasaisesti se on kerääntynyt harjan pintaan.

En tiedä miten muiden tuubissa on, mutta omassani tuote on möykkyyntynyt harjan alaosan kohdalle ja harjan yläosa on vailla tuotetta. Tämän vuoksi tuote levittyy epätasaisesti ripsiin. Olen käyttänyt erillistä ripsiharjaa tuotteen tasoittamiseen.

Tämän False Lashes Maximizer -tuotteen luvataan hoitavan ja tuuheuttavan ripsiä. Hoitavaan ominaisuuteen uskon, ehkä vähän pidentääkin, mutta tuuheutus ei ole mielestäni kovin tehokasta.

Ripsiseerumin jälkeen vetäisen ripsiini vähän mustaa, ja tätä Extended Play Perm Me Up Lash -ripsiväriä onkin helppo suositella. Ei varise, pysyy, mutta lähtee kuitenkin helposti. Se tuntuu kuin sulavan, kun kevyesti poistan sen ripsistä Biothermin Biocils -silmämeikinpoistoaineella.

I totally recommend this MAC mascara! Extended Play Perm Me Up mascara totally perms lashes up. I’m hooked!

White and creamy False Lashes Maximizer primer is ok, but I still like more Dior’s Diorshow lash serum.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s