Samaan aikaan joka vuonna

Samaan aikaan joka vuonna. Miten sattuukaan, miltei päivälleen. Se alkaa, se matkakuume tai kevään odotus. Nautin talvesta, kuten nautin myös eri vuodenajoista, mutta nyt kaipaisi auringon valoa ja lämpöä. Mistäs sitä muuten saisi kuin matkustamalla vähän lämpimille seuduille ja sinne, missä aurinko paistaa pidempään. Matkahaaveita…

Pääsisi tuo tuliaismekkokin käyttöön, jonka ostin itselleni viime reissulta. Mekko on elokuisia Kroatian tuliaisia ja ehdin käyttää sitä vasta yhtenä päivänä. Kaipaan sen keveää helmaa. Kroatiassa näkyi olevan paljon Italiassa tehtyjä vaatteita, kuten tämä mekko ja onhan siellä myös paljon muitakin italiailaisia vaikutteita, onhan maa toisella puolen Adrianmerta. Historiaa unohtamatta. Splitin kaupungissa on virallisesti puhuttukin italiaa, kun kaupunki oli Venetsian valtaamana (v. 1420-1797).

Mekkokuvauksia ilta-auringon kultaamassa Splitin keskustassa, Pyhän Domniuksen katedraalin ulkoseinään nojaten. Todella kaunis paikka ja miten kaunista tuo kalkkikivi onkaan, vuodet vain huokuvat kiviseinästä.

Katedraalilta lähdimme kävelemään rantabulevardia pitkin kohti jahtien täyttämää satamaa. Upeita jahteja kerrakseen! Yhteen niistä asteli koripallolegenda Michael Jordan posseineen.

Ahoy, may I step in. Need some luxury yachting.

3 thoughts on “Samaan aikaan joka vuonna

  1. Moi! Et luultavasti ole ostamassa mitään, mutta olisi hienoa jos voisit tukea kauppaani ja vierailla verkkosivullani https://www.mtinx.com. Myyn tyylikkäitä joukosta erottuvia mustia kangaskasseja timanttikuvioilla. Kiitos käynnistä ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s