Ensikosketus

Ah, talvikeleistä hyppy suoraan kesään. Paikkaan, jossa on aina kesä. Autojen rekisterikilvissäkin se lukee; Sunshine State, Florida.

Meri oli tänään tyrskyisä. Oiva surffikeli siis. Itse en surffaa, mutta vähän matkan päässä näin ”kitesurffareita” eli leijalautailijoita. Sitä hommaa en kyllä itse uskaltaisi tehdä, lentäisin varmaan leijan lailla suoraan tyrskyihin. Ilmaa oli ihan tarpeeksi mekkoni helmoissa jo kävellessäni rannalla. 

Uimista vartenkaan keli ei ollut turvallinen, punainen lippu liehui rannalla, kertoen ristiaallokosta ja vaarallisista vesistä. Olen kerran eksynyt uimaan ristiaallokkoon ja se kokemus jäi kauheana mieleen. Muistutuksena tästä kokemuksesta: jos eksyt ristiaallokkoon, etkä tunnu pääsevän rantahiekalle, suuntaa vedessä sivusuuntaan, etsien paikkaa, jossa ei ole ristiaallokkoa ja etene sitten rantaan päin.

Nautin tänään turkoosista vedestä turvallisesti, jalan jäljet hiekassa, valkoinen mekko hulmuten purjeen lailla. Ihana päivä. Ihanaa päivää sinullekin! Paistaahan sama aurinko kevättalvisessa Suomessakin.

Terkut täältä Miami Beachin suunnalta!

Varpaat samettisessa hiekassa ja nilkkoja syleilevän meriveden ensikosketus pitkän talven jälkeen, tuntuupa lomalta.
Walking on a peaceful beach of Bal Harbour, Florida. The place I once called my home.

2 thoughts on “Ensikosketus

Jätä kommentti