Seriously in swimsuit

Uimapukukuvaukset näyttävät olevan vakava asia. Älä anna vakavan ilmeen kuitenkaan huijata, sillä sisälläni on ilo. Onhan puitteet näin ihanat! Aurinkoa ja palmuja sekä vapaus valita menisikö tänään rannalle vai uima-altaalle ja minkä uikkarin tänään pukisin.

Tämä uikkari, jonka otin näin vakavasti on Reserved-merkin aiempaa mallistoa. Uikkari on yllättävän mukava ja sopivasti tukeva. Sen kolme neutraalia väriblokkia ovat kivasti vinottain.  Asustin uikkarin kevyellä mustalla liivillä. Lisäsin asuun vielä beiget sortsit, kun kävelimme lähirannalle.

Nautin palmujen katveessa olemisesta. Viihdyn palmun varjossa pidempään kuin suorassa auringonpaisteessa.

What do you think, am I too serious? Seriously in a swimsuit. This comfortable swimsuit is from Reserved. Gotta say it’s my most comfortable swimsuit ever. Fabric is supportive and thick enough, so you feel secure and capable doing even some water sport activities.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s