Se hehku

Ahh, mikä kokemus, huokaisin. Istuin – tai puoliksi makasin lepotuolissa napsien pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Siemailin välillä raikasta mintun lehtien maustamaa vettä, kun sain eteeni kupin rooibos-teetä kosmetologi Charlotan tuomana. Hän toivotti hyvää päivän jatkoa ja hävisi näkyvistä. Jäin yksin rentoutumaan vielä rauhalliseen nurkkaukseen. Tämä onkin kiva, kun ei ole muita ihmisiä ympärillä. Muistelen viimekertaista kokemusta toisessa ympäristössä, jossa ei ollut ihan näin rauhallista.

Siluetti spa. Ihana kokemus. Kävin vartalohoidossa, jossa keho sai virkistyä ja levätä yhtä aikaa. Ihoa kuorittiin, hierottiin, hoidettiin ja voideltiin. Todella tehokas hoito!

Ympäristön miellyttävä hämyinen tunnelma, harmoninen sisustus ja mieto hoitotuotteiden tuoksu saavat aikaiseksi tunteen ylellisestä kokemuksesta. Tästä talosta lähtee rentoutuneena, iho siloisena ja kasvoilla span jälkeinen hehku.

Vasemmalla koivukaarnasaippuaa jauheena. Saippua oli hyvän tuoksuinen ja pehmeän tuntuinen.

Mikä hoito olikaan kyseessä? Olin valinnut hoitomenusta Stem cells intensive body contour -hoidon, joka vaikutti tehokkaalta. Täytyy myöntää, että vartalonaamio-osuus niin sanotuille onglema-alueille tuntui hieman epämiellyttävältä. Ihon polttelu oli kuin olisi nokkospedillä maannut. Sillä aikaa kun ikävän tuntuinen naamio vaikutti, sain nauttia kevyestä niskahieronnasta, joka olikin oikein rentouttavaa.

Hoidon eri vaiheiden aikana kävin kahdesti suihkussa: ensiksi kuorinnan jälkeen ja sitten tuon vartalonaamion jälkeen. Lopuksi levitetty ihanan täyteläinen hoitovoide sai imeytyä hyvin sillä aikaa, kun nautin vettä ja virkistävän makuista juomaa, jossa maistoin inkiväärin. Hoitohuoneesta siirryin vielä loungen puolelle nauttimaan kiireettömästä tunnelmasta ja kupposesta teetä ennen kotiin lähtöä.

Hoidon tuloksena oli ihanan sileä iho. Myös aineenvaihduta sai aikamoisen buustin! Nautinkin paljon vettä hoidon jälkeen.

Pitääpä mainita tähän lopuksi, että vielä viikko hoidon jälkeen iho tuntuu napakalta, eli pienestä polttelusta hoidon aikana voi hyvän tuloksen vuoksi hieman kärsiäkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s