Iloiset asusteet

Tämä kevät ja tuleva kesä näyttää lupailevan värikkyyttä. Yksi värikäs asia mitä muotimaailmassa tullaan näkemään on värikkäät asusteet.

Keräsin tähän muutaman oman värikkään asusteen, joita suunnittelen käyttäväni. Jos en nyt keväällä ehdi, niin kesällä viimeistään. Vai kaipaisiko tämän kevään kylmyys lämpöä värikkäiden asusteiden muodossa, jos ei ilma siihen suostu?

Pinkki chanelmainen olkalaukku on edullinen kirppislöytö, mutta täydellinen tyttöjen treffi-iltaan.

Kirkkaan sininen käsilaukku on hieman tilavampi, joten se on oiva laukku mukaan ostoksille tai päivään johon tarvitsee vähän enemmän mukaan kuin kännykän, lompakon ja huulipunan.

Keltainen pieni korilaukku sopii kesäpäivään. Se on kuin kantaisi pientä aurinkoa mukanaan.

Silkkihuivi, jonka pääväri on voimakkaan sininen. Huivin voi sitoa, kaulaan, hiuksiin tai laukun kahvaan. Iso huivi käy myös topista, olenpa käyttänyt huivia vyönäkin. Huivista on moneksi! Vaikka kevätsää alkaa lämmittämään, niin vilukissana tarvitsen kaulahuivia vuodenajasta riippumatta. Kevään koittaessa huivimateriaali kevenee ja jokin huivi on miltei aina kaulalla, varsinkin jos on tuulinen tai viileämpi sää.

Kaipaisin laukkukokoelmaani vielä jotain tomaatinpunaista. Olen miettinyt punaista bucket-laukkua. Jospa sellainen tulisi vastaan tänä kesänä.

Spring and summer 2022 style forecast is promising colourful accessories. I just showed what I already have and plan to carry this summer.

Jätä kommentti