Minitrendit hallussa

Kevät-kesä 2022 päätrendien ympärillä näkyy minitrendejä, joita ei niin paljon korosteta. Nämä trendit voi tarkkaavaisena huomata muotinäytöksistä tai muotijutuista. Ja olipa kiva yllätys löytää minitrendejä omasta vaatekaapista!

Virkkaukset ja luonnonmateriaalilaukut.

Kesäasujen virkatut osat, hihat ja helmat sekä virkatut liivit. Nämä maalaisromanttiset tai modernia hippikesää henkivät virkkaukset ovat tyylikkäitä valkoisina.

Korilaukut, paperinarukassit ja muut luonnonmateriaalista punotut veskat ovat olleet jo huipputrendikkäitä vähintäänkin parina viimeisenä vuotena. Ja nämähän kuuluvat kesään! 

Itselläni on näitä kesäkasseja niin luonnonvärisinä kuin värikkäämpinäkin vaihtoehtoina.

Terveyskengät tyylillä.

Vaikkakin Birkenstock ja Manolo Blahnik ovat saaneet aikaiseksi jo toisen yhteistyömalliston ja moni niitä hamuaa, niin edullisempiakin vaihtoehtoja löytyy. Omille jaloilleni mukavat sandaalit löysin Miamista. On minulla  toki myös viime kesänä ostetut mustat muoviset Birkenstockit, joita on tarjolla myös ihanissa karkkiväreissä. Kirkkaan värisinä ne näyttävät niin pirteiltä! 

Pikkuvekit.

Nämä minimalistiset vekit ovat pienen pieniä pliseerauksia eli pystysuuntaisia haitarimaisia taitoksia kankaassa. Oma minivekkikankainen asu on housuasu, jossa pienet ja tiiviit vekit saavat metallinhohtoisen kankaan pinnan eläväiseksi.

Eyelet.

Pikkureikäinen kangas. Pienillä rei’illä kuvioitua kangasta löytyy itselläni muutamastakin kesämekosta. Ylimmässä kuvassa oleva vaaleansininen mekko on myöskin löytö Miamista.

Pinkki ja moottoripyörätakki.

Pinkki väri on itselläni miltei jokakesäinen. Jos ei asussa, niin vähintäänkin kynsilakkana. Oma pinkki pellavapaitapusero pääsi jo kesäfiiliksiin helmi-maaliskuun Miamin matkalla.

Nahkarotsini on pehmennyt vuosien varrella ja se on trendikäs muutenkin kuin vain Sanna Marinin inspiroimana. Pääministeri Marin näyttää myös tuntevan minitrendit!

Hey, what kind of mini trends you have noticed around spring-summer main looks? Is there something you like more than the biggest trends of the season?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s