Hei hohdetaan!

Nyt saa hohtaa kilpaa kevätauringon kanssa, sillä paljetit, kimallus ja hopean hohto on keväällä in.

Viime pikkujouluissa olleen kimaltavan vaatteen voi stailata uudelleen sopivaksi kevään rientoihin. Joulujuhlassa ollut hopeansävyinen mekko ja muut uuden vuoden jälkeen vaatekaapin perälle sujautetut paljettiasut voi ottaa uudelleen esille. Tämän vuoden kevätmuodin yksi trendi on hopean hohto ja paljettien kimallus.

Ajattelin uudistaa omat asuni näin: pikkujoulujen kimaltavat housut yhdistän keväällä mustan sijaan pirteään pinkkiin. Joulujuhlamekko raikastuu saamalla kaverikseen farkkutakin ja valkoiset tennarit.

Viime kauden asuja: pikkujoulujuhlien kimaltavat housut ja jouluaaton hopean harmaa mekko.
Näin hohdokkaasti kevääseen.

Pieni määrä kimallusta sopii myös arkeen, kun käyttää stailauksessa malttia.

2 thoughts on “Hei hohdetaan!

  1. Ihanat vinkit! Mä rakastan hopeata ja olisi kiva käyttää enempikin. Noi housut on täydelliset pinkin kanssa ja juhlamekko todellakin menee rennosti stailattuna arjessa 😍 Pitää yrittää itsekin saada ihana bling bling tähän hetkeen mukaan.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s