From throwback to trends

Viime vuonna helmi-maaliskuussa en haaveillut lämmöstä, sillä elin sitä. Lämpöä, aurinkoa ja rantahiekkaa, turkoosin meren tyrskyjä ja uima-altaan tyyntä pintaa. Kuvassa uimapuvun päällä reilun kokoinen huivi, joka sai mukavasti hulmuta trooppisen tuuleen vireessä.

Vaikkakin täällä Suomen kamaralla tänään, kauniina huhtikuisena päivänä voidaan ilolla todeta, että kevät on koittanut, niin kesän lämpötiloja joudumme vielä odottelemaan (ja uikkareiden päälle puettavia helleasuja). Nyt vihdoin lämpötilan lähestyessä kymmentä astetta on kevätmieli vallannut ajatukset ja sen mukana lempeästi puhaltavat kevätmuodin tuulet.

Kevään trendikartalla ovat:

1. Leveät lahkeet, niin farkkuina kuin mukavina reisitaskuhousuinakin. Reisitaskuhousuja ennustetaan nähtävän myös kivoissa väreissä neutraalien värien lisäksi. 2. Leveiden lahkeiden rinnalle nousua tekee kapeampi linja. 3. Läpikuultava kangas huutaa kevättä, esim. paitapusero, jonka alle onkin parasta laittaa hihaton toppi. Läpikuultavaa trendiä voi toteuttaa myös ohutta neulosta olevalla kevätneuleella. Läpikuultavat vaatteet ovatkin hyviä kerrostamiseen. 4. Metallin hohtoa voi näkyä niin vaatteissa kuin asusteissakin. 5. Asusteissa laukkujen kohdalla isomman ennustetaan olevan nyt parempi, eli isot laukut käyttöön. 6. Epäsymmetriset leikkaukset, joilla voi paljastaa ja peittää, esim. toispuoleinen pusero, joka jättää toisen olkapään paljaaksi tai hame, jonka helma on toiselta puolelta lyhyempi kuin toiselta. 7. Juhlaan voi etsiä ns. vanhaa Hollywoodia henkivän mekon. 8. Mitä lähemmäs kesää mennään, niin sitä enemmän keltainen väri valtaa alaa kilpaa auringon kanssa.

Nyt vielä ennen kesän helteitä trendikäs asu on huppari ja nahkahousut tai mukava pusero ja hohtavapintainen hame. Saat modernin ilmeen miksaamalla hienoa silkkisenä kuultavaa materiaalia arkisen puuvillan kanssa.

Oman kaapin trendilöytöjä. I like to shop my closet!

2 thoughts on “From throwback to trends

  1. Kiva trendikatsaus! Vähän lämpöisempiä kelejä on odotellutkin, että saisi käyttää kaikkea kevyttä ja ihanaa. Talvitakki kyllästyttää! Aurinkoista huhtikuun jatkoa!

    Tykkää

    1. Hei! Valitettavasti Suomessa joutuu vielä kulkemaan vähän paksummissa vaatteissa. Terveiset Pohjois-Italiasta! Lämpöä päivällä 20-22C.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s