Kahdet kuvaukset

Milanossa, Duomon aukiolla sijaitsee upeasti katettu ostoskeskus nimeltä Galleria Vittorio Emanuele II. Kyseessä ei ole ihan tavallinen ostoskeskus, vaan luksusbrändejä esittelevä ja kauppaava upea kokonaisuus, joka on suunniteltu jo vuonna 1861. Tämän upean kaarimaisen lasikaton alla on myös jokunen hieno ravintolakin sekä mm. taide- ja korumyymälöitä. Galleria on suosittu turistien keskuudessa; tänne tullaan ottamaan kuvia ja jokunen turisti myös pyörähtää mosaiikkilattialla olevan härän kuvan päällä. Se kuulema tuottaa onnea.

Itse halusin nähdä tämän upean kokonaisuuden, ihmetellä sen korkeaa lasikattoa ja ihailla näyttäviä näyteikkunoita. Tietysti halusin myös muutaman kuvan paikasta. Samalla, kun otimme kuvia ja videota Instagramia varten, huomasin myös toisen, vähän näyttävämmän kuvauksen olevan menossa. Siellä oli morsiuspukukuvaus meneillään. Laskeva aurinko valaisi gallerian upeasti, joka sai valkoisen morsiuspuvun miltei hehkumaan.

Toinen mustassa, toinen valkoisessa mekossa.

What I wore: Partially see through dress, second hand. Marc Cain ankle boots and Ray Ban sunnies. And the bride wore white 🙂

Jätä kommentti