Hotellisuositus Milanossa

Majoitus Milanon Design District -alueella.

Jos haluat asua kuin omassa asunnossa, mutta et kuitenkaan Airbnb:ssä, niin hotellimainen asunto on silloin täydellinen vaihtoehto. Löysin tämän majoitusvaihtoehdon selatessani hotellivaihtoehtoja ja kurkkaillessa Airbnb-tarjontaa Milanossa. Milanossa halusimme majoittua kävelymatkan päähän Duomosta ja vertailimme monia vaihtoehtoja sekä luimme TripAdvisorin arvosteluja. Päädyimme ApartHotel Duriniin, joka sijaitsee nimensä mukaisesti Via Durinilla.

Via Durinilta olikin kätevä kulkea niin Duomon kuin Via Monte Napoleoninkin suuntaan. Asunnon lähettyvillä oli myös hyvä ruokakauppa, josta haimme herkkuja jääkaappiin. Aamukahvi oli ihana kiehauttaa kapselikeittimellä omassa rauhassa aamutakki päällä, ilman että olisi pitänyt miettiä mihin aikaan se hotellin aamiaistarjoilu loppuukaan.

Huoneistossa oli pieni keittiö ja eteisestä makuuhuoneen puolelle mentäessä löytyi sopiva tila vaatteiden ja matkalaukkujen säilytykseen. Isossa kylpyhuoneessa oli kummallekin omat pesualtaat ja peilit, sekä suihku ja poreamme (sekä tietysti veski mukaan lukien). Makuuhuone-olohuoneyhdistelmään kuului hyvänkokoinen tv, kirjoituspöytä, mukava sänky ja yöpöydät yövaloineen. Sisustusvärit olivat harmonisia ja huoneisto oli siisti. Ikkunasta näkyi kadulle ja vastapäisen talon arkkitehtuuri miellytti silmää.

Via Durini -katu halkoo Milanon design-kaupunginosaa. Täältä ’design districtistä’ löytyykin useiden muotitalojen näyttelytiloja ja hienoja näyteikkunoita.

Peeking through Gervasoni and Dolce & Gabbana windows.

2 thoughts on “Hotellisuositus Milanossa

Jätä kommentti