Asukuvia ihanassa Bellagiossa

Matkablogi.

Kaunis aamu maailman kauneimmassa paikassa, mikäs ihanampaa! Heräsin ajoissa ja lähdin kävelemään Bellagion pääkatua pitkin rannan vierustaa. Olin tullessamme bongannut hyvän kuvauspaikan ja tähtäsin tänne ennen kuin muut turistit ehtisivät. Hyvin ehdin ottamaan muutaman kuvan, ennen kuin muut matkustajat lähtivät liikkeelle aamiaspöydistään. Itse palasin aamiaisen äärelle vasta kuvat otettuani.

Tyyliblogi.
Muotiblogi.

Aamu oli vähän vilpoinen, joten kietaisin Missonin värikkään huivin kaulan ympärille ja laitoin nahkatakin valkoisen t-paidan päälle.

Syötyämme aamiaisen, lähdimme kiertelemään Bellagion kaunista kylää.  Tällä kertaa sain kuvausapua matkaseuralaiselta, joka oli aamulla jäänyt nukkumaan. 

Päivän edetessä nahkatakin saikin ottaa pois päältä, koska ilma alkoi lämpenemään. T-paidan kaverina mustat leveälahkeiset housut ja valkoiset tennarit. 

Missoni-kaulahuivi.

Katsokaa tätä kaunista paikkaa! Täällä on hymy herkässä ja mieli korkealla.

Missä: Bellagiossa, joka on kylä Italian Comojärvellä. Milloin: viime keväänä, huhtikuussa 2023. Miten: Lensimme Milanoon, josta junalla Comon kaupunkiin ja sieltä bussilla Bellagioon. Bussiyhteyttä en suosittele, se oli sellaista kyynärpäätaktiikkaa yrittäessä päästä bussiin matkalaukkujen kanssa. Paluumatka veneellä Bellagiosta Comolle sujui kuin vettä vaan. Veneet ja vesibussit kulkevat Comojärvellä todella hyvin ja niiden käyttö on helppoa. Lippuja voi ostaa laiturin myyntipisteestä tai mobiilisti.

Jätä kommentti