Bellagio streets

Palaan ajatuksissani usein Comojärvelle, vaikka matkasta on kulunut jo useita kuukausia. Miten se tuntuu kuin eiliseltä, kun ihastelin Bellagion kujia ja järvimaisemaa vuorenhuippuineen. Tämä matka jäi todella kauniina mieleeni.

Matkakohde_Bellagio_Comojärvi_Italia.

Monet Bellagion kylästä kiinnostuneet ovat varmaankin törmänneet kuviin viinibaareista ja pikkubistroista, joiden pöydät ovat ulkoportaiden reunoilla. Bellagiossa on paljon kiivettävää, portaita ylös ja portaita alas. Portaiden lisäksi Bellagiolle on tunnusomaista sen pienet ja tunnelmalliset kujat. Portaiden ja kujien varrella sijaitsevat kaupat, ravintolat ja majoituspaikat vieri vieressä. Näyteikkuinosta voi kurkistaa tarjontaa niin tuliaisten kuin matkamuistojenkin suhteen. On taidegalleriaa, viinikauppaa, vaateputiikkia ja herkkukauppaa.

Hienommat putiikit ovat leveämmän pääkadun varrella, rannan tuntumassa.

Bellagion ravintoloita löytyy myös kulmien takaa ja kujien piiloista. Pöytävaraus kannattaa tehdä varsinkin viikonloppuisin ja lomasesonkina. Näiden aikojen ulkopuolella voi päästä aperitiiville tai illalliselle ilman varausta, mutta kannattaa kuitenkin varautua odottamaan pöydän vapautumista.

Rannan tuntumassa olevissa ravintoloissa on kauniit näköalat. Aperitiivi kuuluu italialaiseen kulttuuriin, joten mekin toimimme kuin italialaiset konsanaan ja nautimme ruokahalua edistävät drinkit nauttien samalla kauniista maisemasta ja kauniista iltapäivästä.

Best place for an aperitivo in Bellagio is one of the restaurants by the water. There are few great places to choose from where the views are amazing. Aperitivo – pre-meal drink is a cultural tradition in Italy.

Jätä kommentti