Wearing color cream

Sama mekko, mutta eri lokaatio ja sehän tarkoittaa eri tunnelmaa. Minulla oli päälläni tämän kesän ihanin kermansävyinen vaalea vekkimekko, lämpimänä, mutta pilvisenä lauantaina. Se olikin tämän kesän toiseksi viimeinen lämmin päivä. Tiesimme sen, että kesä alkaa olla ohi ja olisi syksyn vuoro. Siispä vielä kerran pukeuduin tähän mekkoon, kesäkauden lopuksi. Nyt mekko saa jäädä odottamaan seuraavaa sopivaa säätä ja päivää, jona pukeudun tähän uudelleen. Ehkä ensi kesänä sitten.

Wearing second hand pleated dress, my years old brown suede sandals and Michael Kors suede bucket bag. I guess I have to say: I love suede!

Katajanokalla teimme visiitin The Palm -baarin terassille ja nautimme raikkaat ja niin hyvät Mojitot. Sanoimme heipat kesälle ja totesimme: tulkoon syksy ja sen tunnelmalliset illat.

The Palm Terrace and Bar serves sooo good Mojitos.

Sky was cloudy, drinks were delicious and I was little bit sad to say goodbye to summer.

Autumn has come and I have to store my cream coloured pleated dress until it is warm and sunny again. Oh, so sad. But on a good note: I have so many other dresses to wear this fall and even winter, cheers to that!

4 thoughts on “Wearing color cream

    1. Kiitos 🙂 Vaihtuvat vuodenajat tuovat kyllä vaihtelua pukeutumiseen, se on totta. Pitääpä ottaa syksy vastaan positiivisella mielellä, ja onhan syksy kaunis väriloistossaan!

      Tykkää

  1. Siis aivan ihana mekko!! Asusteetkin sopivat täydellisesti, juurikin tuollaiseen kermanvaaleaan sopii ruskeat asusteet 🙂 Sävymaailma on tässä asussa siis kesälle ihan nappivalinta ja yksi omistakin suosikeistani, vaikkakin kermanvaaleita vaatteita multa ei enää taida löytyä lainkaan 😦

    Tykkää

Jätä kommentti