Nilkkurit aka combat boots

Syksyn tullen olen laittanut tennarit kaappiin ja siirtynyt nilkkureihin. Toki ensin piti löytää uudet, uutuuttaan kiiltävät. Edellinen pari alkoi näyttää jo varsin kuluneelta. Toki onhan tuo kenkäpari jo monen vuoden jälkeen rutkasti askeleita ottanut ja katuja nähnyt. Olenhan käyttänyt niitä jonain vuonna miltei vuoden ympäri, sillä meneväthän nilkkurit niin hameiden, sortsien, mekkojen kuin farkkujenkin kanssa.

Tässäpä uusi pari! Ihastuin näihin nilkkureihin heti, kun näin ne ensi kerran liikkeen näyteikkunassa. Seuraavana päivänä piti käydä ostamassa ne ja aika kiireellä meninkin, jotta ehtisin saada ne, ennen kuin joku muu ihastuisi niihin. (Eikös tämä päde myös miesten suhteen, hah hah! Jos hyvä löytyy, niin pitää napata se nopeasti kainaloon).

Yllä olevat ihan uudet ihanuudet ovat Marc Cainin mustaa nahkaa olevat nilkkurit, joissa on metallisia koristeita.

Toiset, joihin ihastuin, ovat Pavementin kiiltonahkaiset mustat nilkkurit, joissa myöskin on metallisia yksityiskohtia. Harmiksi Pavement-nilkkureissa ei ollut enää omaa kokoani jäljellä, kun kävin toistamiseen katsomassa. Tällaiset kiiltävät kyllä haluaisin vielä lisäksi, mutta pärjään kyllä ilmankin. Ehkä…

Aikaisemmat Wondersin nilkkurit jäävät minulla nyt huonomman kelin kengiksi. Ne ovat vielä käyttökelpoiset ja hyvät jalassa, koska nahka on entisestäänkin pehmennyt ja jalkani tuntuvat olevan kuin kotona niiden sisällä.

2 thoughts on “Nilkkurit aka combat boots

Jätä kommentti